Decoutere Profielen specialiseert zich al meer dan 30 jaar in stalen koudgewalste profielen. Van rolvormen en ponsen tot profileren. Stap voor stap krijgen de profielen vorm, vakkundig, precies en volgens de afspraken.

100 % maatwerk in koudgewalste profielen


Decoutere staat klaar om je koudgewalste profielen op maat te produceren. Je kiest uit verschillende soorten staal, van rvs tot de nieuwste staalsoort Magnelis®. Van 0,80 tot 4,00 mm dik. In tal van afmetingen en de gewenste afwerkingstechnieken. Die brede waaier aan mogelijkheden maakt Decoutere Profielen de ideale toeleverancier voor jouw sector.

D753194 Af Fotografie 1 Lowres

Enkel met gecertificeerd staal

Kwaliteit staat voorop bij Decoutere Profielen. Dat begint al bij onze coils. We werken enkel met gecertificeerd staal van de beste kwaliteit. Ook voor jouw halffabricaten hebben we verschillende certificaten. Zo zijn we erkend via CSTB en hebben we een QB44-certificaat voor pvc staalversterkingen.

Vraag uw offerte aan


Profielen op maat van uw bedrijf nodig? Bestel ze bij Decoutere Profielen.

Offerte aanvragen

Onze troeven

Innovatie in de koudwalserij

Trends en technieken evolueren en Decoutere Profielen houdt steeds de vinger aan de pols. Als klant ben je dus zeker dat we op elk moment de beste mogelijkheden in koudgewalste profielen bieden voor jouw product. Van nieuwe staalsoorten in ons atelier tot bijscholingen voor onze medewerkers.

Eigen gereedschappenafdeling en ruime stock


Om jouw continuïteit te ondersteunen, putten we uit een grote, permanente voorraad aan coils en rekenen we op onze eigen gereedschappenafdeling. Op basis van jouw plan of schets werken we een voorstel uit. Een matrijs nodig? Die maken we zelf, zodat we de productie vlot kunnen opstarten.

Dsc08434 Min

Bestel stalen koudgewalste profielen op maat

Onze troeven toevoegen aan jouw productie?

Profielen bestellen

Onze troeven

Voorraad

Permanente voorraad gecertificeerd staal van verschillende diktes en sterktes.

Onze troeven

Maatwerk

Oplossingen op maat van uw bedrijfsactiviteiten.

Onze troeven

Afwerking

Kwaliteitsvolle profielen, bewerkt met de grootste precisie.

Onze troeven

Levering

Tijdige en correcte levering dankzij strikte productieschema’s.