Decoutere Profielen produceert koudgewalste stalen profielen voor tal van sectoren. Zo dragen we bij aan de ondersteuning en versterking van de meest uiteenlopende constructies. Met diverse staalsoorten en kwaliteiten voor een oplossing op jouw maat.

Toeleverancier voor bouw en constructie


Bij het uitvoeren van constructies rekenen aannemers op de betrouwbaarheid en de sterkte van hun onderdelen. Met koudgewalste profielen op maat bouwen we mee aan duurzame en perfect afgewerkte resultaten.

Veelgebruikte profielen: Profielen voor tuinbouwcontainers / dakconstructies / transportinstallaties in productiehallen / stallenbouw / hekken / profielen voor geluidspanelen

269a1466

Halffabricaten voor ramen, deuren en poorten


Schrijnwerk doorstaat weer en wind. Dat vraagt om duurzame, sterke en specifieke profielen. Van versterkingsprofielen tot verbindingsstukken leveren we onderdelen voor kwalitatieve ramen, deuren en poorten. Met de nodige certificaten.

Veelgebruikte profielen: versterkingsprofiel voor pvc raamprofielen / deurprofielen / snellooppoorten / garagepoorten/ rolluiken

269a1590

Partner voor tuinbouw


Het verhaal van Decoutere Profielen begon in de serrebouw. Logisch dus dat we de tuinbouwsector nog steeds een warm hart toedragen. De aankoop van een eigen profileermachine leidde al snel tot productie voor andere professionals. De doorstart als toeleverancier was een feit.

Veelgebruikte profielen: serrebouw / transportkarren voor planten / assimilatieverlichting / plantenbedden

269a1464

Staalprofielen voor de solarindustrie


Stevige frames en een betrouwbare montage van zonnepanelen garandeert een duurzaam resultaat in industriële zonneparken. Het corrosiebestendige staal en de uitzonderlijke sterkte van koudgewalste profielen lenen zich perfect tot gebruik in de solarindustrie.

Veelgebruikte profielen: montageprofielen / frames voor zonnepanelen

269a1476

Partner van de meubelindustrie


Nauwkeurig, betrouwbaar en tot in de puntjes afgewerkt. Die kwaliteiten van de koudgewalste stalen profielen maakt ons een vertrouwde partner van de meubelindustrie. Van frames voor meubilair tot systemen voor het integreren van elektronica.

Veelgebruikte profielen: displays / kaderprofielen

269a1590

Staalprofielen voor carrosseriebouw


Een hoogwaardige carrosserie legt de basis voor een duurzaam en veilig voertuig. De constructie van carrosserieën voor bussen, trailers, bestelwagens en tankwagens met koudgewalste profielen is de beste garantie voor een hoge kwaliteit. Onze profielen geven ook mee vorm aan opbouwkits voor vracht- en bestelwagens.

Veelgebruikte profielen: omega vloerprofielen / specifieke carrosserieprofielen

Dsc08751 Min

Magazijnen en winkels


Praktische winkelinrichting met een strakke uitstraling of magazijninrichting die vooral de draagkracht en robuustheid van de constructie centraal zet? Voor beide maakt Decoutere de perfecte profielen.

Veelgebruikte profielen: magazijnstellingen / staanders / liggers

269a1457

Andere sectoren

Decoutere Profielen levert sinds de opstart aan heel wat bedrijven en sectoren. De belangrijkste daarvan zijn de tuin- en landbouwindustrie, de bouwsector, de logistieke sector en de auto-industrie. Dat zijn echter slechts een paar voorbeelden van sectoren waaraan we leveren. Voor welk bedrijf u ook werkt en in welke sector uw bedrijf ook opereert, Decoutere Profielen voorziet een gepaste oplossing voor uw noden. Contacteer ons of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Hoe kunnen we jouw business ondersteunen?

Op basis van uw technische tekening produceren we stalen profielen zoals u ze wenst.

Vraag uw offerte aan

Sectoren

Voorraad

Permanente voorraad gecertificeerd staal van verschillende diktes en sterktes.

Sectoren

Maatwerk

Oplossingen op maat van uw bedrijfsactiviteiten.

Sectoren

Afwerking

Kwaliteitsvolle profielen, bewerkt met de grootste precisie.

Sectoren

Levering

Tijdige en correcte levering dankzij strikte productieschema’s.